Verkiezingsprogramma 2022-2026

Wij zijn de enige échte lokale politieke partij en bij ons staan de inwoners van de zes dorpen in onze gemeente op nummer 1. De keuzes die wij maken zijn altijd in het belang van de inwoners. Wij kijken dus met een lokale bril.

Dat is een belangrijk verschil met de andere politieke partijen in Renkum, die rekening moeten houden met landelijke standpunten. Wij zijn onafhankelijk, realistisch en weten de kern(en) te raken.

Wij vinden: waar je woont, moet het goed zijn.
Om dat te bereiken bundelen we de krachten, want samen zijn we sterk. Hoe we dat doen? Door lokaal te doen wat lokaal kan en te kiezen voor een praktische aanpak van de problemen. Gedreven, betrokken en dichtbij. Want onze leden staan midden in de samenleving en weten wat er leeft.

Ons uitgangspunt? Iedereen telt mee in de Renkumse dorpen. GemeenteBelangen behartigt immers hun belangen. Daarom staan de komende vier jaar onze voelsprieten uit en doen we lokaal wat lokaal kan. Door hard te werken, eerlijk en zonder poespas. Daarmee is GemeenteBelangen al 40 jaar het vertrouwen waard.

Download het GB verkiezingsprogramma #SamenSterk via deze link of lees het hieronder: