Paul Janssen

Paul Janssen, geboren in 1967. Gehuwd en vader van drie dochters. Woont sinds 2000 in Oosterbeek.

“Bij GemeenteBelangen Renkum zet ik mij in voor realistische politiek waar alle inwoners van de zes dorpen baat bij hebben. In mijn ogen vraagt dat om open en heldere keuzes durven te maken én verantwoordelijkheden te willen nemen. Dat geluid wil ik als raadslid laten klinken.

Contact met inwoners, organisaties en verenigingen is zó belangrijk. Alleen dan kan je ervaringen, positief of negatief, en kennis van inwoners ook echt terug laten komen in beleid. Weten wat er in de dorpen speelt is essentieel, voor de GB Dorpscafés blijf ik me daarom inzetten. We hebben elkaar nodig om onze samenleving goed in te richten. En ik ben ervan overtuigd dat GemeenteBelangen met haar open en positieve houding inwoners aanspreekt. Als raadslid wil ik me hard maken voor een gemeente die dicht bij inwoners staat; in mijn ogen echt noodzakelijk met de komst van de Omgevingswet.

Paul Janssen

Naast de lokale politiek ben ik actief als penningmeester van Heemkunde Renkum.  Tot 2018 was ik voorzitter van scoutingvereniging OPV-Schoonoord. Daarvoor ben ik ruim twee jaar voorzitter van de medezeggenschapsraad van de basisschool ‘van’ mijn dochters geweest, en zo’n zeven jaar penningmeester van Oranjevereniging Oosterbeek. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig hardlopen en ontdek zo nog steeds mooie nieuwe plekken in de omgeving. Daarnaast wandel ik graag en geniet van lekker koken en eten met familie en vrienden.

Ik werk als management consultant en interim- en projectmanager voor wisselende opdrachtgevers. Een pragmatische en doelgerichte aanpak vind ik belangrijk in mijn werk. Door balans aan te brengen tussen verantwoordelijkheden, verwachtingen en belangen ben ik in staat een gedragen resultaat te behalen. Met geven en nemen een gezamenlijk doel realiseren; dat is mijn werkmotto.”