"Ik wil open en heldere keuzes maken in onze gemeenteraad"

Paul Janssen #4 op de GB kandidatenlijst.

Sinds 2000 woon ik in Oosterbeek, gehuwd en vader van drie studerende dochters. In 2014 ben ik met GB actief geworden in de lokale politiek. Ik werk bij een onderwijskundig adviesbureau dat leren en presteren bij elkaar brengt bij bedrijven, organisaties en instellingen.

Contact met inwoners, organisaties en verenigingen is enorm belangrijk. Alleen dan kan je ervaringen en kennis van inwoners ook echt terug laten komen in beleid. Weten wat er in de dorpen speelt is essentieel. Als raadslid wil ik me hard maken voor een gemeente die dicht bij inwoners staat en balans aanbrengt tussen verschillende belangen. Ik wil open en heldere keuzes maken in onze gemeenteraad en daarbij verantwoordelijkheid nemen én geven. Dat geluid wil ik laten horen.

Naast werk en politiek ben ik actief (geweest) in het Oosterbeekse verenigingsleven. Waardevol dat ik me met gedreven inwoners heb mogen inzetten voor Heemkunde Renkum, scoutingvereniging OPV-Schoonoord en de Oranjevereniging.

In mijn vrije tijd ga ik regelmatig hardlopen en ontdek zo nog steeds mooie nieuwe plekken in de omgeving. Daarnaast wandel ik graag en geniet van lekker koken en eten met familie en vrienden.

Vraag of opmerking? Stuur een mail naar paul@gbrenkum.nl