"Nóg meer de verbinding in het dorp aangaan"

Annemiek Nijeboer #12 op de GB kandidatenlijst.

Ik ben Annemiek Nijeboer (46) en getrouwd met Maarten. We wonen sinds 1998 in Wolfheze, eerst met vier, nu nog met onze jongste twee kinderen. De oude supermarkt in Wolfheze is tien jaar geleden ons thuis geworden. De grootscheepse verbouwing kwam vanuit de visie om ontmoeting, verbinding en geloof te initiëren in het dorp.

De Heerlijkheid Wolfheze is een feit, daarom is het tijd, na acht jaar de vergaderstoel te verlaten en de visie verder uit te werken. Er is samen veel te doen als het gaat om ondernemerschap, natuur, toerisme, duurzaamheid, verenigingsleven, zorginstellingen, statushouders, ondertunneling en herinrichting van het dorp; Wolfheze bruist. Daarvoor wil ik mij praktisch inzetten.

Daarom ben ik blij voor GB de verbindende factor te blijven. En ik wil weer gaan schrijven; elke dag is zo bijzonder en de moeite waard, maar er is ook zoveel wat niet verteld wordt. Schrijvend wil ik de verbinding maken met de politiek via de enige echte lokale partij waar inwoners een stem hebben.

Vraag of opmerking? Stuur een mail naar annemiek@gbrenkum.nl