"Lokaal beleid is maatwerk"

Hans de Kruijf #9 op de GB kandidatenlijst.

Mijn naam is Hans de Kruijf en al mijn hele leven woonachtig in deze prachtige gemeente. Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. Ik ben altijd werkzaam geweest in de accountants/financiële advieswereld (eerst als werknemer bij PwC en BDO in Arnhem en daarna 20 jaar als directeur/ondernemer bij De Kruijf & De Waal adviseurs B.V. te Oosterbeek).

Mijn ambitie is een gezonde zelfstandige gemeente Renkum met een kundig bestuur. Met gemeenschapsgelden moet zorgvuldiger om worden gegaan en de inwoners moeten worden geholpen. Denk daarbij ook aan het creëren van betaalbare huur- en koopwoningen. Dat kan alleen door, net als een ondernemer, vooruit te kijken en tijdig in te grijpen.

Daarnaast moeten lokaal ondernemerschap, sport, natuur- en recreatie, verenigingsleven en andere sociale initiatieven worden ondersteund vanuit de gemeente. Want alleen samen maken wij deze gemeente nog gezelliger, leuker, socialer en mooier dan dat deze nu al is. Lokaal beleid is maatwerk dus zoiets dat kan nooit vanuit Den Haag worden geïnitieerd, vandaar: GemeenteBelangen!

Na twee jaar sabbatical ben ik toe aan een nieuwe bestuurstaak met voldoende uitdaging en daarbij richt ik mij graag op het gebied waar mijn expertise ligt.