“Ik wil me inzetten voor de inwoners die zich staande moeten houden aan de onderkant van onze samenleving”

Ik woon sinds 1999 in de mooie gemeente Renkum. Na wat verhuizingen binnen de gemeente ben ik nu woonachtig in Heveadorp. Politiek ben ik actief geworden in 2012. Na het volgen van de introductie cursus “staatsinrichting” werd ik gevraagd bij GB Renkum om mee te komen draaien.

Ik werk als zelfstandige en heb werkzaamheden verricht binnen de GGZ, schuldhulp en als ‘mistery shopper’.

Weten wat er speelt bij de organisatie, bedrijven, verenigingen en inwoners van onze gemeente is belangrijk en daar kom je achter door contacten met de inwoner en goed te luisteren. Als raadslid wil ik mij inzetten voor de belangen van de inwoners door de opgehaalde informatie om te zetten in beleid.

Naast politiek en werk ben ik actief (geweest) als vrijwilliger voor ProPersona (GGZ) & Humanitas (thuisadministratie). In de tijd die over is ben ik vaak te vinden in de sauna en op het strand van Busloo en Rhederlaag. Verder ben ik dol op Indonesië en verblijf daar regelmatig. 

Installatie Arthur door burgemeester Agnes Schaap. Arthur vervangt (tijdelijk) raadslid Frank Huizinga.