GB huis-aan-huis

GB huis-aan-huis

Team GB heeft speciaal voor de verkiezingen weer een Magazine gemaakt. Deze wordt huis-aan-huis-verspreid. Alle huishoudens in de gemeente Renkum ontvangen begin maart het blad #SamenSterk.

Lijsttrekker Daniëlle van Bentem: “We willen de verkiezingen op een originele manier onder de aandacht brengen. Dus niet alleen een flyer met programmapunten, maar ook met een mooi magazine. We willen inwoners actief betrekken bij de politiek. Laten zien wie wij zijn en met hoeveel passie we voor inwoners aan de slag gaan.

Juist omdat ons team diep geworteld is in de zes dorpen, horen en zien we ook dat de afstand tussen politiek en inwoners helaas groot is. Dat er onbegrip of zelfs wantrouwen is. Met dit blad willen we, op een andere manier, de mensen achter de politiek zichtbaar maken. We willen met #SamenSterk, inspireren en laten zien dat wij samen met inwoners werken aan leefbare dorpen. Op die manier geven we invulling aan ons motto: waar je woont, moet het goed zijn.”

Het blad wordt door GemeenteBelangen zelf bezorgd, behalve in brievenbussen met een nee-nee sticker.

Downloaden kan via deze link: #SamenSterk. Of gebruik onderstaande pdf-reader.
editie 2022

In 2016 en 2018 heeft GB ook huis-aan-huis een krant en magazine verspreid. De Renkumse Maat 2018 stond in het teken van de verkiezingen met verhalen van inwoners uit elk dorp. In de Renkumse Maat 2016 nam de Dorpsdichter de lezers onder andere mee op ‘safari’ door de zes dorpen.

editie 2018
editie 2016