"Krachten nog meer bundelen, vooruit zien en creatief zijn"

Mireille Jansen #6 op de GB kandidatenlijst.

Mijn naam is Mireille Jansen en ben geboren op de Hemelse Berg in Oosterbeek. Ik ben dus al ruim 50 jaar woonachtig in deze gemeente. Naast mijn reguliere baan bij Politie Nederland ben ik moeder van twee kinderen, die beiden inmiddels al richting eind tienerjaren gaan.

‘Wat drijft je om als commissie– of raadslid aan de slag te gaan?’ Die vraag kreeg ik uit mijn familie en vriendenkring. Heel eerlijk, het is een drive om bij te kunnen dragen om deze gemeente nog ‘mooier’ te maken. Idealistisch gedachtengoed met tegelijkertijd ook een dosis realisme. Want dat het niet altijd gemakkelijk is om in balans de juiste zaken op veel thema’s te kunnen realiseren voor onze inwoners, is een feit. Toch geloof ik dat we veel kunnen bereiken als we krachten nog meer bundelen, vooruit zien en creatief zijn.

Toegankelijkheid is wat mij aangaat het allerbelangrijkste, weten wat er speelt in alle zes de dorpen. Dat kunnen vertalen richting de gemeente om andersom ook afwegingen te kunnen communiceren richting de inwoners. Dat geluid mogen én kunnen vertegenwoordigen drijft me!

Vraag of opmerking? Stuur een mail naar mireille@gbrenkum.nl