Danielle van Bentem

"Mijn focus: constructief, kritisch en vol energie politiek bedrijven"

Daniëlle van Bentem #1 op de GB kandidatenlijst.

Moeder van drie zoons Thijs, Marijn en Daan. Ik woon sinds twee jaar samen met Stefan en heb nu ook twee bonusdochters Pascalle en Nicole. Samen met onze twee honden Meis en Binck een gezellig huis vol!.

Sinds 2010 ben ik politiek actief bij GemeenteBelangen. Eerst als commissielid en raadslid en sinds 2014 als fractievoorzitter. Ik ben altijd maatschappelijk actief geweest in de overtuiging mijn steentje bij te dragen aan mijn directe woonomgeving. Als je ideeën hebt hoe het anders kan, vind ik dat je niet langs de lijn moet roepen, maar actief moet meedenken én doen.

Mijn bijdrage aan de samenleving doe ik nu via de politiek. Samen met het Team GB probeer ik realistisch, met een zakelijke inslag, maar zeker door de lokale bril naar alle beleidsterreinen te kijken.

Mijn focus is constructief, kritisch en vol energie politiek bedrijven. Ik geloof in de kracht van samenwerken tussen overheid en inwoners. Belangrijk is om inwoners te betrekken en goed met hen te communiceren, niet alleen rond de verkiezingen. Ook daarna blijven wij zichtbaar en vertolken wij jullie stem, want daar gaat het tenslotte om!

Podcast Daniëlle

De Remonstrantse gemeente Oosterbeek laat de zes lijsttrekkers voor de verkiezingen aan het woord over hun drijfveren en dromen voor de dorpen in de gemeente Renkum.  Iedere lijsttrekker gaat in podcast-gesprek met de twee predikanten van de gemeente, Annemarieke van der Woude en Joost Röselaers aan de hand van een zelfgekozen gedicht of tekst. Wat hopen zij de komende jaren te bereiken? Waar putten zij inspiratie uit? 

In deze podcast spreekt Danielle over haar ideale politieke landschap.

Vraag of opmerking? Stuur een mail naar danielle@gbrenkum.nl