Onderhoud wegen in Heelsum roept vragen op

Onderhoud wegen in Heelsum roept vragen op

wegonderhoud in Doorwerth
In de gemeente wordt op meerdere plekken onderhoud aan wegen uitgevoerd. In Heelsum wordt rond 10 oktober een nieuwe deklaag van asfalt aangebracht op onder andere de Doornenkampseweg. De aankondiging van de werkzaamheden riep bij diverse inwoners én onze fractie vragen op. In de raad van 25 september heeft GB een aantal vragen gesteld aan het college.
GB raadslid Jan Streefkerk: “Het is raar dat maar een deel van de inwoners in de wijk in eerste instantie een brief hebben gekregen. Dit onderhoud treft namelijk de héle wijk; je kan er met de auto een week lang niet overal in of uit. Waar moeten de inwoners de auto parkeren, hoe zit het met de bereikbaarheid voor hulpdiensten? Ik snap dat noodzakelijk onderhoud overlast geeft, maar stel een goed plan op en deel dat met álle wijkbewoners. Dit moet en kan echt beter.”
Naar aanleiding van de GB-vragen is het uitvoerplan aangepast en hebben alle inwoners van Doornenkamp een duidelijkere brief ontvangen. De communicatie over dit noodzakelijke onderhoud aan wegen kan dus echt duidelijker en beter. Onze fractie blijft deze werkzaamheden de komende weken kritisch volgen. Maar ook op andere plekken in de dorpen; laat ons weten waar het onderhoud beter geregeld kan worden!