Nieuwe bestuursvoorzitter GB: “Handen uit de mouwen en aan de slag”

De leden van GemeenteBelangen hebben Marie-Antoinette van der Kracht gekozen als bestuursvoorzitter tijdens de drukbezochte  algemene ledenvergadering van 24 oktober.

Terugtredend voorzitter Paul Janssen feliciteert nieuw verkozen voorzitter Marie-Antoinette van der Kracht

“Met een lokale bril opkomen voor belangen van inwoners spreekt mij enorm aan. Vanuit mijn werk in de gezondheidszorg maak ik van dichtbij mee hoe belangrijk gemeentes zijn voor inwoners als het gaat om krijgen van zorg of begeleiding.

GB is een politieke vereniging die met realisme én pragmatisme een herkenbaar geluid laat horen in onze gemeente. Voor verenigingen zet ik me al jarenlang in, het zijn belangrijke pijlers in onze dorpse samenleving. Nu doe ik dat ook voor GB: handen uit de mouwen en aan de slag!”

Tijdens de vergadering werden naast voorzitter Marie-Antoinette van der Kracht (Oosterbeek) ook de nieuwe secretaris Marian Leijse (Renkum) en bestuursleden Chretien Mali (Oosterbeek) en Hermine van den Berg (Renkum) gekozen. Zij vormen samen met Marcel Bruins (Doorwerth) en penningmeester Sandre Wurster (Renkum) het nieuwe bestuur.

Vlnr het GB Bestuur: Sandre, Marie-Antoinette, Chretien, Marian, Hermine en Marcel.