Eerste GB Dorpscafé vindt plaats in Wolfheze

Toerisme op de kaart

(her)ontdek onze zes dorpen!

Op vrijdag 26 september organiseert GemeenteBelangen het eerste GB Dorpscafé. Deze dorpscafés worden voortaan ieder kwartaal georganiseerd in steeds een ander dorp binnen onze gemeente. Op een gezellige en ongedwongen wijze gaat het over dorpspraat die er toe doet!screenshot poster def 33pct

Thema van deze eerste avond is toerisme in de gemeente Renkum. Hoe brengen we onze toeristische trekpleisters onder de aandacht en zetten we ze op de kaart? Dat is een van de vragen die centraal staan deze avond.

We hebben een hoop te bieden als gemeente en vaak gaat de aandacht van bezoekers uit naar slechts enkele locaties binnen onze gemeente. Dat is prima, maar er is meer! Hoe krijgen we alle locaties goed in beeld en hoe krijgen we bewoners, bezoekers en toeristen meer betrokken. Zijn we ons voldoende bewust wat de gemeente Renkum te bieden heeft en profileren we ons daarmee voldoende?

GB Dorpscafé heeft drie inwoners van onze gemeente uitgenodigd die vertellen over hun ervaringen en succesverhalen. Praat je met ons mee?

 

Van 20.00 tot 22.00 uur in de Burcht,  Macharislaan 15 Wolfheze

Vanaf 19.30 uur inloop met koffie en thee.