Campagne in Doorwerth en Renkum!

DSCN1787Zaterdag 1 maart trokken de kandidaten van GemeenteBelangen de dorpen in. ’s Ochtends gingen we in gesprek met inwoners van Doorwerth in het winkelcentrum. ’s Middags gingen een aantal kandidaten langs bij de voetbalderby Redichem – OVC’85 op het Wilhelminasportpark in Heelsum en een aantal andere kandidaten vertrokken naar het Europaplein om de carnavalsoptocht bij te wonen (en daaraan deel te nemen!).

’s Ochtends waren we met een grote groep aanwezig bij en in het winkelcentrum van Doorwerth. We hebben met veel mensen gesproken en wat opviel was een grote groep die überhaupt niet van plan was te gaan stemmen op 19 maart. Mensen hebben weinig vertrouwen in de politici. Ook ‘Den Haag’ stemde veel mensen ongelukkig. Daar tegenover stonden gelukkig ook veel mensen die absoluut gaan stemmen de 19e. Vernieuwing en een nieuwe wind door het gemeentehuis vonden velen belangrijk.

 

DSCN1796

’s Middags trokken een aantal kandidaten naar de ‘oefenderby’ tussen Redichem en OVC’85. Ook wethouder Rita Weeda was daar aanwezig. Er volgden goede gesprekken en discussies met bestuursleden en supporters langs de lijn.

Ondertussen deed raadslid Henk Tiemens mee met de carnavalsoptocht en waren lijsttrekker Hermine vd Berg en nog een aantal kandidaten aanwezig op het Europaplein om in gesprek te gaan met de feestende carnavalisten.

Komende weken zullen we nog meermaals in de verschillende dorpen te vinden zijn om in gesprek te gaan met de inwoners!

 

DSCN1825

DSCN1831

 

DSCN1799

 

DSCN1801