Verkiezingen Dorpscafe: pubquiz, live muziek en kunst

In de bar van Doelum gaan we op vrijdag 11 maart het gesprek aan met inwoners en de lokale politiek.  Vanaf 19.30 uur willen we inwoners en politiek verbinden op een informele gezellige manier.

Het wordt een Verkiezingen Dorpscafé met live muziek, live kunst, een pubquiz en een hapje en drankje. Luister, denk én praat mee, met dorpspraat die er toe doet. Toegang is gratis en iedereen is welkom.

Dit is het programma:

De Oosterbeeks-Nijmeegse vierkoppige coverband ‘Zwoel’ speelt van 19.45-20.45 uur in het Dorpscafé.  Zang, gitaar, bas en percussie zorgen voor een goede muzikale sfeer. Kom alvast in de stemming met Feeling Good of Nutbush City Limits

De Renkumse kunstenaar Albert Ziëck neemt zijn  kwasten, verf en een doek mee naar het Dorpscafé en zal live een schilderij maken in het thema #SamenSterk.  Mooie kans om de man aan het werk te zien die bekend is van onder andere  ‘Ode aan oude Renkumse Meesters’, de reeks ‘Only Happy People’ en diverse muurschilderingen.

Tussen de kunst en muziek door, spelen we een Pubquiz waar ook lokale politiek in zal zijn verwerkt. Maar zeker ook mooie vragen over onze dorpen, omgeving en actualiteit! Vooraf aanmelden  met een team (max 4 personen) kan via info@gbrenkum.nl. Op de avond zelf kunnen uiteraard ook nog teams worden gevormd.

Hopelijk tot 11 maart; Team GB wil er samen met inwoners en onze collega politici, een inspirerende avond van maken en de trots op onze prachtige dorpen uitdragen: #SamenSterk. En: we vieren dan ook dat GemeenteBelangen 40 jaar bestaat!

Foto’s van dit Dorpscafé kan je zien via deze link: www.facebook.com/gbrenkum