"Een plan met veel draagkracht, is een plan met veel daadkracht"

Yvonne Litjens #7 op de GB kandidatenlijst.

Toen ik na mijn studie Sociale Academie net begon met werken, kwam ik elke dag op doorreis door onze gemeente. Ik dacht ‘wat ben je ‘n bevoorrecht mens als je hier woont in zo’n natuur’. Inmiddels woon ik alweer enige jaren in Doorwerth en daar word ik nog elke dag blij van.

Ik vind het daarom belangrijk om de woonkwaliteit en natuur van onze prachtige omgeving te bewaren in goede samenwerking met alle inwoners. Vanzelfsprekend zal ik mij inzetten voor een gemeente waarbij zorg en toegankelijkheid voorop staat bij gemeentelijke keuzes en waar extra aandacht is voor verlichting van eenzaamheid. Maar liefst 46% van onze inwoners ervaren dit regelmatig.

Jongeren, die in onze zorg en instellingen werken, zouden prioriteit behoren te krijgen bij het wonen in onze gemeente. Mijn kennis en ervaring wil ik speciaal inzetten voor een goed functionerend Sociaal Domein, financiële alertheid én een gemeente Renkum die zelfstandig blijft.

Heb je ideeën voor verbeteringen in onze samenleving, laat het ons weten. Immers een plan met veel draagkracht, is een plan met veel daadkracht. Samen en in harmonie met elkaar leven in onze samenleving, is uiteindelijk het belangrijkste.

Vraag of opmerking? Stuur een mail naar yvonne@gbrenkum.nl