"Voorzieningen in zorg en welzijn in stand houden, vind ik essentieel"

Theo Modderkolk #5 op de GB kandidatenlijst.

Even voorstellen: Theo Modderkolk, geboren en getogen in Renkum en woonachtig in Heelsum. Ik werk als vrijwilliger in de Renkumse natuur, sport met plezier bij een plaatselijke fitnessclub en maak bij het dagelijks hond uitlaten graag een praatje.

Sinds 2013 ben ik via de PRD in commissies en gemeenteraad actief. Dorpsgericht werken, weten wat er in de gemeente leeft en via de raad jullie stem, wensen en ideeën laten horen vind ik belangrijk. Voorzieningen in zorg en welzijn in stand houden, bouwen voor eigen inwoners, een behoorlijk onderhoud aan wegen en groen vind ik – naast een gezonde financiële gemeentelijke huishouding – essentieel. Ook is een bloeiend winkel- en bedrijfsklimaat noodzakelijk om onze leefbaarheid op peil te kunnen houden.

De PRD en GB zijn één lokale, sterke partij geworden. Onze daardoor grotere invloed op de Renkumse politiek zullen we aanwenden om te zorgen dat er bij de besteding van geld en het maken en uitvoeren van plannen goed naar inwoners wordt geluisterd. Voor jullie zijn wij raadsleden, uiteindelijk aan het werk! Graag zet ik mij voor de komende raadsperiode opnieuw in, voor uw belang!

Vraag of opmerking? Stuur een mail naar theo@gbrenkum.nl