Renkumse Maat

Renkumse Maat

GemeenteBelangen heeft in 2016 en in 2018 in zowat elke brievenbus van onze gemeente de ‘Renkumse Maat’ bezorgd. Een magazine waarmee we willen laten zien dat politiek er toe doet.  Zo brengen we ons geluid dicht bij de inwoners thuis. In de Renkumse Maat kunnen inwoners kennis maken met Team GB, met onze motivatie en onze aanpak.

GB is van mening dat je met een betrokken, actieve en realistische houding inwoners in beweging krijgt. Dat je als politieke partij wel degelijk inwoners kan inspireren om mee te denken en mee te helpen. Afwachten en wijzen naar een ander zit niet in onze genen; verantwoordelijkheid nemen des te meer.  Keuzes maken ook, waarbij wij altijd kijken met onze lokale GB bril. En dát noemen we de Renkumse Maat.

De Renkumse Maat 2018 stond in het teken van de verkiezingen met onder andere verhalen van inwoners uit elk dorp. Leuk om nog eens na te lezen!

 

 

In de Renkumse Maat 2016 nam de Dorpsdichter de lezers onder andere mee op ‘safari’ door de zes dorpen. Klik op onderstaande voorpagina om in een nieuw tabblad de hele krant te lezen.