"Mijn voelsprieten voor de samenleving staan altijd aan!"

Oswald Velthuizen #3 op de GB kandidatenlijst.

Ik ben getrouwd met Marijke en samen hebben we twee kinderen: Rens en Suze. Ik ben geboren en getogen in Renkum, deze gemeente is dus al 45 jaar mijn thuis. Sinds vier jaar ben ik raadslid bij GemeenteBelangen, omdat ik vind dat als je langs de zijlijn staat de roepen, moet je er zelf ook iets aan gaan doen, de handschoen oppakken en niet stil blijven zitten.

Ik neem mijn taak als volksvertegenwoordiger heel serieus en ben daarom 24/7 benaderbaar en bereikbaar voor inwoners. Mijn voelsprieten voor de samenleving staan altijd aan! Als ik beleidsstukken lees deins ik er niet voor terug om misstanden bloot te leggen. Ik wil de stem van en voor iedereen zijn. De afgelopen vier jaar heb ik mezelf gespecialiseerd in de gemeentefinanciën en het Sociaal domein.

Mijn persoonlijke successen die ik voor de inwoners bereikt heb – samen met GemeenteBelangen – zijn het kruispunt op de Hogekampseweg in Renkum en het voortbestaan van Ons Middelpunt in Doorwerth. Momenteel ben ik heel erg druk met het voortbestaan van de Kinderboerderij Heidestein in Heelsum, waar ik initiatiefnemer ben van de crowdfundingsactie. Dat loopt gelukkig erg goed, waardoor sluiting wordt voorkomen.

Vraag of opmerking? Stuur een mail naar oswald@gbrenkum.nl

Artikel in weekblad RijnenVeluwe dd 9 maart 2022, foto: Gert Budding.