"Ik ben iemand die probeert te denken in kansen en oplossingen"

John Bartels #2 op de GB kandidatenlijst.

Ik ben John Bartels, in Renkum geboren, opgegroeid en getrouwd met Sylvia, de moeder van prachtige jongens van 9, 11 en 15 jaar. In mijn jonge jaren heb ik veel aan toneel en theater gedaan en diverse jeugdtoneelgroepen opgericht en begeleid. Ik was leraar op de basisschool in Renkum, aan het mbo te Velp en later elders raadsgriffier. Ook ben ik opgeleid als landelijk erkend NMI-mediator en trainer voor organisaties.

Vanaf 1982 ben ik op allerlei manieren politiek actief. Ik was onder andere bestuurslid voor de ouderenbond en volg met plezier allerlei lezingen. Als vrijwilliger organiseer ik jaarlijks een kamelentrektocht in de Sinaï.

Ik houd ervan om integraal te werken: verschillende zaken tegelijk oppakken in de verwachting, dat als de tijd rijp is, de puzzelstukjes in elkaar vallen. We moeten meer inwoners bij de politiek betrekken, zij beschikken over veel kennis en daar kan de gemeente gebruik van maken.

Vrijwilligerswerk, het verenigingsleven en goede voorzieningen zijn belangrijk. Op het gebied van de lokale economie, cultuur, recreatie en toerisme kunnen we de gemeente Renkum meer op de kaart te zetten. Ik ben iemand die probeert te denken in kansen en oplossingen.

In weekblad 'Rijn en Veluwe' van 9 maart, bedankt John alle inwoners voor de steun op de PRD in 2018. En doet een oproep om in 2022 op GemeenteBelangen te stemmen.